witte sok

We hebben onlangs herinneringen gepubliceerd aan mannen (redacteuren van het Men’s Men Health Magazine) met zo’n belangrijk evenement in hun leven – de eerste seks. We hebben je gevraagd om je verhalen te vertellen, maar ik heb maar één Cosmo -lezer. Hij krijgt een prijs 🙂 Julia, bedankt voor de moed!

Ja, een interessante vraag. Helaas, en misschien gelukkig de originele cialis kopen, verloor ik mijn maagdelijkheid heel grappig. In het begin zal ik zeggen dat ik 20 jaar oud was. Niet omdat ik blauwe inkt was. Nee, absoluut niet, – een normaal meisje met full -size 4 borst. Met deze kist vonden er trouwens problemen plaats. Ik ga naar de straat, de zon schijnt, lente, borst voor me. schoonheid! Past in het beslissende oude jaar 70 jaar en zegt: “100 roebel”. Nou, ik denk dat het geld misschien vraagt. Er is geen geld voor een student. Hij: “150”. Wat nodig is, opa? Het blijkt dat hij me 150 roebel wilde geven om mijn borst te voelen. Ik herinner me dat hij enigszins werd gehoord, vaten en in het hostel. Ik zeg tegen de meisjes en ze lachen: “Wel, ik heb het niet gegeven, ik zal 150 roebel verliezen – onze twee beurzen”.

Ik was over het algemeen verspreid op de borst. Hoewel het waarschijnlijk bij haar was, “leidde” toen, mijn eerste jonge man. Hij was een blondine, met lang krullend haar en rouw. Mooi als God, alleen jij weer voor twee jaar. En dit “grootste evenement” vond plaats in zijn achttiende verjaardag. Onder de uitgenodigde band van jongens en ik. Letterlijk zijn alle gasten een paar uur vertrokken en alleen wij en ouders verbleven in het appartement met drie slaapkamers. Maar we waren de zee van onze knieën, en mijn natuurlijke kleine was ergens in een dronken fles wijn. Romantiek? Nee stijve-penis.com, alles was gewoon heel grappig. In het ritsel van passie kwamen we vast van de bank, de opgewonden moeder viel op het gebrul en vroeg, ze kan helpen? We waren dom omdat we giechelden, probeerden door te gaan. Over het algemeen begreep ik niet wat ze precies van mij willen. Toen het eindelijk gebeurde, zei ik het zo erg dat ik alles voor het eerst had. De jonge man klopte op zijn schouder en noemde de autoriteit: “het gebeurt”. Het kwam in de ochtend. Een doordachte moeder, die me absoluut niet naast haar zoon op de hoogte stelde, maakte hem wakker met het instituut. De jongen mompelde als reactie en haar ouders gingen eindelijk aan het werk.

Toen zochten we onze kleren lange tijd, we kusten, lachen, onthouden gisteren. Ik heb absoluut niet gemerkt dat ik iets belangrijks verloor, alles was eenvoudig, grappig en veranderde absoluut niet onze relatie. We hebben elkaar de komende zes maanden ontmoet en toen braken we zonder overtreding, vechten en tranen. Het enige waar hij spijt van had, de witte adidas sok, die we niet het hele appartement vinden. Misschien vloog het van de achtste verdieping en misschien stoppen we het gewoon in het raam in plaats van het product № 2. Verward.

Sap

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top